• Cursul de consiliere in cariera oferit de APT este nu doar foarte bine structurat si organizat dar este si sustinut de specialisti redutabili in domeniu.

  Cursul oferit de APT este unul dintre putinele cursuri locale dupa a caror absolvire esti suficient de pregatit incat sa poti practica si chiar sa poti transforma practica in acest domeniu intr-o sursa de venit.

  Luminita Keles, Employer Branding Manager, JTI

 • APT este o companie puternic orientata spre client, si ne bazam in continuare pe expertiza si experienta lor in resurse umane.

  Echipa APT este intotdeauna prompta in actiuni oferindu-ne suport total, da dovada de proactivitate si implicare, ridicandu-se la nivelul asteptarilor noastre. APT s-a dovedit a fi un partener de lunga durata, pe care ne putem intotdeauna baza, si avem incredere in ei pentru dezvoltarea noastra viitoare.

  Cristina Ulesan, Director Resurse Umane, GARANTI BANK S.A.

 • Compania noastra colaboreaza cu APT RESOURCES & SERVICES S.R.L. (APT), in cadrul contractului de servicii de payroll si administrare de personal, inca din anul 2007.

  Consideram ca in cei peste 4 ani de colaborare firma APT a fost preocupata de imbunatatirea calitatii serviciilor precum si a proceselor.

  Recomandam tuturor companiilor interesate firma APT ca pe un foarte bun partener de afaceri.

  Andrei Pietruschevici, Director General, Enterprise Business Systems S.R.L.

 • Am descoperit in APT un partener de incredere, profesionist, prompt si flexibil in acelasi timp.

  Echipa APT dovedeste competenta profesionala, seriozitate, responsabilitate, operativitate, implicare si flexibilitate, de care avem atat de multa nevoie in mediul economic actual, ce impune o dinamica permanenta.

  Bogdan Dobre, General Manager, Garanti Credite de Consum

 • Am lucrat de-a lungul aproape întregii mele cariere în diverse companii multinaționale unde trainingul este luat în serios și livrat într-o manieră profesională.

  Acest program insa a reprezentat cea mai placuta si utila experienta educativa cu care am avut oportunitatea de a ma intalni.

  Cristina Matei, EMEA SPDS Operations Supervisor, GEBOC

 • Am fost cu adevărat impresionată de produsul „Evaluare 360” precum și de serviciile conexe.

  APT s-a dovedit a fi un partner de incredere de-a lungul intregului proces de implementare. Proactivitatea de care a dat dovada echipa de specialisti, eficienta consultantei oferite si succesul proiectului de evaluare a angajatilor, sunt motivele pentru care recomand APT oricarei persoane interesate in serviciile de evaluare tip 360 de grade.

  Anne Nussbaecher, HR Manager, Kika Mobilier

 • Apeland la specialistii APT primesti solutia potrivita, raspunsul dat cu responsabilitate iar calitatea serviciilor la standard de excelenta in afaceri.

  De la an la an am observat dezvoltarea companiei APT Resources&Services, adaptarea la noile nevoi de afaceri si, nu in ultimul rand, flexibilitatea tuturor specialistilor cu care am colaborat.

  Pe parcursul colaborarii am apreciat la APT Resources & Services pregatirea profesionala solida, buna organizare si determinarea in solutionarea cu promptitudine a tuturor solicitarilor.

  Corina Sisca, Director Resurse Umane, Volksbank Leasing Romania

 • Marilena Petrec... ne-a fost de mare ajutor în înțelegerea mediului de afaceri și a legislației locale.

  Doamna Petrec este plina de initiativa, prompta in ceea ce priveste termenele, receptiva si foarte organizata. Este totodata o persoana de incredere care a actionat intotdeauna in interesul Demirbank. Te poti bizui pe dumneaei ca isi va onora responsabilitatile la standarde inalte de calitate si ca nu va face niciodata rabat la timp si efort, atunci cand va fi nevoie.

  O recomand cu caldură!

  Selcuk Talip Saldirak, Presedinte Demirbank (Romania)

 • Veți rămâne în inima și în mintea mea ca o echipă puternică, de încredere și talentată, cu oameni deosebiți.

  Nota voastra distinctiva o reprezinta atitudinea activ-pozitiva, cat si maniera umana cu care abordati diversele provocari. Fiti convinsi ca ceea ce m-a motivat zi de zi in ultimii trei ani in implementarea Centrului Regional au fost certitudinea si increderea ca va veti onora angajamentele si ma veti sustine.
  As dori sa va transmit un mare MULTUMESC, sa va urez un An Nou Fericit si mult succes!

  Eric Vulliez, Manager Operațiuni Clienti pentru Europa Centrală si de Est, Enterprise Business EMEA Services, TSG (Technology Services Group), Hewlett Packard Europa

 • Incepand cu anul 2010 am extins obiectul contractului, externalizand si activitatea de administrare a dosarelor de personal precum si responsabilitatea intocmirii si depunerii Revisal.

  In ciuda tuturor schimbarilor legislative din ultima perioada, APT s-a dovedit a fi capabila sa isi coordoneze activitatea respectand atat cadrul legislativ cat si termenele prevazute de acesta.

  Gabriel Colea, Manager Resurse Umane, LG Electronics Romania

 • Ca sa devin Global Career Development Facilitator am urmat un curs, nici foarte usor, nici foarte simplu, ci de-a dreptul complex si solicitant intelectual. Am obiective mari de cariera.

  Concluzia este ca experienta GCDF m-a facut un om de succes, care isi poarta cariera cu stil.

  Andreea Rosca, consilier in cariera GCDF


Despre APT

Cu o prezență de peste 20 de ani în industria românească de gestionare a capitalului uman, Grupul APT furnizează o gamă completă de servicii de resurse umane, designul și implementarea proiectelor de marketing & comunicare, și servicii SaaS. De ani buni, Grupul APT își menține poziția în topul agențiilor de consultanță în resurse umane din România. Cifrele spun totul:

 • ~ 150.000 de CV-uri, în baza de candidați,
 • ~ 1.600 de angajați în muncă temporară și outsourcing,
 • ~ 800 de participanți la programele de dezvoltare, training-uri, workshop-uri și consiliere în carieră, anual
 • ~ 100 de evenimente organizate anual.