Loading...

Grupul APT la conferinta anuala ABSL

Pe data de 8 octombrie 2015, a avut loc la București cea de-a treia ediție a Conferinței Anuale organizată de Asociația Liderilor in Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), unul dintre cele mai relevante evenimente din industrie.

Bilanțul industriei de servicii pentru afaceri arată creșterea fără precedent a acestui sector în ultimii 10 ani, însumând în anul 2014 peste 60.000 de profesioniști, respectiv 1,9% din populația activă a țării și 1,4% din produsul intern brut.

„Cu circa 14 ani în urmă au apărut primele investiţii în zona serviciilor pentru afaceri în România, când erau circa 100 de angajaţi în acest sector. În prezent, această industrie are în România 60.000 de salariaţi şi credem că în următorii 3-5 ani vom ajunge la 150.000 de salariaţi în acest domeniu. Adevăratul potenţial al României este însă în jurul a 300.000 de persoane care ar putea lucra în domeniu“, a spus Florin Gramă, ABSL, citat de Ziarul Financiar.

Din partea Grupului APT, Daniela Mirițescu (Head of Recruitment) și Veronica Stoica (Recruitment Manager ), au susținut prezentarea ”Cum să angajezi 200 de oameni în doar 45 de zile”. Provocarea temei, autenticitatea susținerii și nu în ultimul rând carisma celor două experte animat sala și au generat la final schimburi de cărți de vizită și un val de întrebări.

Asociația ABSL reunește interesele cele mai mari angajatori din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) și cercetare și dezvoltare (R&D). Industria locală oferă o gamă largă de servicii clienților din Europa, America de Nord și România, acoperind și America de Sud, Africa, CEE, Asia Pacific, precum și Orientul Mijlociu.

2018-03-12T13:51:43+00:00