Blog

Blog 2018-03-09T09:22:44+00:00

Interviul cu candidatii care refuza oferta de angajare – o noua solutie pentru o recrutare eficienta

Interviu de angajare, interviu de plecare – le sunt deja mai mult decat familiare recrutorilor. Ce-ati spune insa daca v-am propune o a treia specie de interviu: cea menita sa obtina feedback din partea candidatilor care au respins oferta de angajare.

Cum construiesti un brand puternic pentru recrutarea talentelor pe o piata ultra-competitiva

Una dintre cele mai mari provocari pentru managerii angajatori de azi este competitia pentru talente. Candidatii inalt specializati sunt pe cat de cautati, pe atat de rari si greu accesibili. Ei conduc piata muncii, au mai multe optiuni decat oricand si, prin urmare, mai multa putere de negociere.

Top 10 abilitati pentru 2020

Raportul The Future of Jobs publicat in ianuarie 2016 dezvaluie previziunile despre impactul tehnologiei asupra evolutiei pietei muncii exprimate de directorii executivi a peste 350 companii reprezentand 9 sectoare de activitate din primele economii ale lumii. Sa vedem care vor fi cele mai ravnite 10 competente profesionale la sfarsitul acestui deceniu, in zorii celei de-a patra revolutii industriale.

Romania, Europe’s outsourcing gem

Traditionally, offshore outsourcing has favoured low-cost Asian destinations, but, with the growth of the industry, more companies are now turning their eyes to the much nearer, both geographically and culturally, East: namely, Eastern Europe. It’s this part of the world which manages to forge the fortunate mix of affordability and top-class talent, with one particular country seeming to have it all, and more.

O companie americana de credite online ii ajuta pe somerii datornici sa isi gaseasca un job

Se numeste cross-selling si este o practica din ce in ce mai frecventa in industria de retail: vanzarea catre clientii existenti a unor produse sau servicii aditionale. Ce ati spune insa daca o astfel de incrucisare s-ar petrece intre serviciile bancare si serviciile de consiliere in cariera? Mai exact, ai datorii la banca si la un moment dat nu ti le mai poti onora pentru ca ti-ai pierdut jobul (cati dintre noi nu au trecut printr-o asemenea situatie?).

Grupul Work Service a preluat 55% din actiunile a 4 companii din Grupul APT care ofera servicii de resurse umane

În luna iunie 2017, Grupul APT a semnat un contract de vânzare cu Work Service Group, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de resurse umane din Europa Centrală și de Est.