PENTRU CANDIDAȚI

PENTRU CANDIDAȚI 2019-03-01T06:38:53+00:00

Dacă îți dorești să fii contactat când avem un job potrivit pentru tine, lasă-ne datele tale de contact.

LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT

LASĂ-NE DATELE TALE DE CONTACT

Job-ul pe care îl cauți s-ar putea să fie chiar aici

Vezi toate job-urile

Etapele procesului de aplicare

1

Actualizează-ți CV-ul. Înainte de a aplica, te invităm să îți revizuiești CV-ul și să te asiguri că se potrivește cu job-urile care te interesează.

2

Aplică la job-uri. Pasul următor este să aplici la job-uri. Poți face acest lucru, încărcând CV-ul la job-urile potrivite ție.

3

Așteaptă să fii contactat. CV-ul tău trece printr-o etapă de screening, iar dacă se va potrivi cu job-ul la care ai aplicat, vei fi contactat de un recrutor.

4

Participă la un interviu telefonic. Nu toate job-urile presupun parcurgerea acestei etape, dar fii pregătit și pentru acest lucru.

5

Participă la teste. De multe ori folosim testele ca metodă de evaluare a potrivirii candidaților pentru job-urile la care aplică.

6

Pregătește-te pentru interviu. Dacă vei fi selectat pentru inteviu, atunci vei fi invitat la o discuție cu un recrutor și/sau manager.

7

Așteaptă oferta de job. Dacă totul decurge bine, vei primi o ofertă de job, pe care va trebui să te hotărăști dacă o accepți sau nu.

8

Pregătește documentele de angajare. Dacă ai ajuns la acest pas, înseamnă că ai acceptat oferta de angajare și esti pregătit pentru noi provocări în cariera ta. Felicitari!