Servicii HR pentru companii

Pentru companii 2019-02-15T16:48:43+00:00

De ce sa lucrezi cu noi?

Intrebari frecvente ale clientilor

Daca si tu aveai aceste intrebari, acum poti gasi raspunsul. Daca mai ai si alte nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi.

Nu vindem produse HR de tip pret-a-porter, ci oferim suport, consultanta si solutii personalizate pentru managementul capitalului uman. Clientii nostri se pot baza pe expertiza noastra de peste 20 de ani si, mai mult, pe spiritul de parteneriat in abordarea nevoilor lor. Abordarea noastra se bazeaza pe principiile de management al proiectelor, intrucat oferim livrabile clare, termene ferme si rezultate masurabile.

Stim ca sunteti in cautare de talente si expertiza de prima clasa! Indiferent daca aveți nevoie de un absolvent / student cu experienta profesionala sau cu un talent innascut, aveti incredere in noi in a aduce oamenii potriviți in locurile potrivite. Cu un record de peste 10.000 de angajari, recrutam in domeniile cele mai cautate, in special BPO, Banking & Finance, IT & C, Telecomunicatii, Inginerie, Retail. Oferim solutii rapide si inovatoare de recrutare, netezind procesul prin intermediul aplicatiei noastre interne. Intelegem afacerea fiecarui client si aducem o armata de resurse pentru a satisface cele mai complexe nevoi de personal pentru ca vrei sa fii cu un pas inaintea concurentilor tai.

Echipa de recrutare APT este formata din experti in Recrutare si Psihologie, nivelul mediu de experienta in activitatea de recrutare fiind de peste 5 ani, recrutand o gama larga de pozitii (servicii, vanzari, servicii clienți – back office si activitati de front office) din diverse industrii: Telecom, BPO, Farmaceutice, Productie, IT, Call-Center, Finance-Banking.

In timpul proiectului de recrutare, APT va aloca un consultant dedicat. El va fi responsabil cu sfarsitul procesului de recrutare, incepand cu etapa de identificare si terminand cu etapa de verificare a referintelor (daca este necesar).

Echipa de munca temporara APT este formata din specialisti in domeniu. Ei te vor ajuta cu intregul proces de angajare al viitorilor colegi. Printre care se vor ocupa de pregatirea si prezentarea ofertelor de munca pentru candidatii selectati, intocmirea si inregistrarea dosarului de angajare care include toate documentele necesare pentru angajare, asigurarea controlului medicinii ocupationale in urma recrutarii prin intermediul unei clinici specializate si realizarea cursurilor de formare in domeniul sanatatii si securitatii ocupationale dupa recrutare (cel general).

Vom oferi servicii si pe parcusul derularii activitatii angajatului in companie, cum ar fi: pregatirea tuturor documentelor necesare pentru modificarea / incetarea contractelor de munca si inregistrarea acestora in registrul electronic, mentinerea la zi a documentelor din evidenta angajatilor, generarea si transmiterea catre autoritatile competente a documentelor necesare, pregatirea tuturor documentelor solicitate de angajați (certificate) si pregatirea rapoartelor in functie de parametrii de interes pentru client.

Contacteaza-ne

Daca vrei sa afli mai multe despre serviciile pe care le oferim, nu ezita sa ne contactezi.

CONTACTEAZA-NE