Servicii de recrutare

Recrutare 2019-02-14T09:59:43+00:00

Alege o echipa cu experienta

Cu un palmares de peste 11.000 de recrutari in aproape 15 ani de cand aceasta linie de business a completat armonios paleta activitatilor de resurse umane ale grupului APT, suntem capabili sa finalizam cu succes cele mai ambitioase proiecte de recrutare & selectie ale clientilor nostri.

Abordarea noastra se bazeaza pe principiile managementului proiectelor, stabilind livrabile clare, termene precise si rezultate masurabile.

Preocupati de continua imbunatatire a calitatii serviciului, inca din 2008, am implementat in cadrul Departamentului de Recrutare & Selectie sistemul de management al calitatii

Solicita oferta

Industrii multiple

Echipa de recrutare a firmei APT este formata din specialisti in domeniu, cu experienta de business consistenta, care a abordat de-a lungul timpului proiecte din cele mai variate industrii.

IT
Telecom
Inginerie
BPO
SSC
Call Center
Finance
Marketing
HR
Insurance
Pharma
Auto
Retail
Turism
HORECA
Logistica

Etapele procesului de recrutare

1

Intelegerea specificului companiei client pentru coroborarea cu ultimele tendinte de pe piata muncii si o corecta prezentare a companiei candidatilor selectati.

2

Determinarea profilurilor de post pentru pozitiile deschise (plasare ierarhica, responsabilitati, specificul muncii, obiective, parametrii de performanta, salariu si beneficii).

3

Definirea profilurilor candidatilor doriti (pregatire, experienta, calificari, certificari, competente, profile psiho-comportamentale).

4

Filtrarea candidatilor potential potriviti din surse multiple: baza de date APT, retele sociale, referral, targuri de joburi, contactele noastre in mediile universitare sau profesionale.

5

Atragerea candidatilor filtrati si evaluarea acestora folosind un mix de metode care imbina, dupa caz, testarea cu instrumente psihometrice, probe de lucru, interviuri structurate si/ sau situationale.

6

Pregatirea unei liste scurte a celor mai potriviti candidati, incluzand pentru fiecare, un raport al rezultatelor evaluarii pe baza careia clientul va putea face selectia finala.

7

Asistarea clientului in procesul de decizie si, la cerere, de prezentare a ofertei de angajare pentru fiecare candidat selectat.

Beneficiile clientilor

  • Reducerea costurilor fixe si recurente ale organizatiei cu activitatea de recrutare si selectie

  • Completarea capacitatii de recrutare si selectie interna in cazul varfurilor de activitate.

  • Acces la instrumente moderne de selectie fara investitii costisitoare.

  • Posibilitatea de a opta pentru externalizarea intregului proces sau doar pentru anumite etape, cum ar fi filtrarea initiala a potentialilor candidati sau utilizarea instrumentelor de selectie pentru evaluarea competentelor acestora.

  • Control complet al costurilor datorita unei structuri clare a preturilor.

  • Inlocuirea gratuita a persoanelor recrutate de APT care parasesc compania client in perioada de „garantie” stabilita in contractul de recrutare.

  • Acces la o baza de date cu peste 150.000 CV-uri.

  • O calitate ridicata a serviciilor, demonstrata prin parteneriatele de lunga durata pe care firma APT le-a dezvoltat de-a lungul timpului.

Contacteaza-ne

Indiferent dacă este vorba despre un proiect pentru o poziţie sau pentru 100 de poziţii, abordăm procesul de recrutare şi selecţie cu maximă seriozitate, acţionând sistematic cu scopul de a găsi în cel mai scurt timp candidatul potrivit pentru fiecare post, pentru fiecare client.

Data processing agreement *

Am citit Politica APT privind protecția datelor cu caracter personal si imi exprim consimțământul pentru prelucrarea datelor mele cu caracter personal potrivit Politicii de protecție a datelor

Marketing agreement

Sunt de acord cu prelucrarea si utilizarea datelor mele personale (telefon, e-mail) in scopuri de marketing si plasarea acestora in baza de date.

Consent to e-mail

Sunt de acord sa primesc informatii de marketing pe adresa mea de e-mail cu privire la produsele si serviciile oferite.