DESPRE NOI

Experiență & Viziune

Noi suntem APT

Am pornit la drum în 1994 ca una dintre primele companii de servicii de resurse umane din România. De-a lungul anilor, am evoluat în mod natural și ne-am extins aria de servicii și de competență pentru a ține pasul cu provocările unui mediu de afaceri în continuă schimbare și pentru a satisface cerințele din ce în ce mai sofisticate ale clienților noștri.

Ca o confirmare a performanței noastre în domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Prohuman, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de resurse umane din zona Balcanică.

Echipa noastră

Sorina Donisa
Sorina DonisaCEO
Sorina are o experiență de peste 20 de ani în domeniile Resurse Umane, Financiar și Consultanță și ocupă poziția de CEO al APT Resources & Services începând cu 2010. Ea s-a alăturat echipei APT în 1998 în poziția de Contabil Șef, și chiar daca a început în rolul de coordonare al departamentului financiar, de-a lungul anilor a coordonat și dezvoltat în APT o puternică linie de afaceri în Resurse Umane.
Cornel ApostolOperations Director
Cornel are o experiență de peste 20 de ani în domeniile Resurselor Umane și Financiar. El ocupă poziția de Director Operațional al APT începând cu Martie 2017, iar anterior a ocupat poziția de CFO începând cu anul 2012 și a coordonat liniile de afaceri de muncă temporară și payroll în APT. El s-a alăturat grupului APT în 2002 și și-a dezvoltat constant cariera preluând coordonarea diverselor linii de afaceri din APT.
Mirela MarinCFO
Mirela are o experiență de peste 15 ani în domeniul Finanțe și Contabilitate și mai mult de 9 ani în management și consultanță financiară ocupând poziția de CFO al APT Resources & Services începand cu Septembrie 2017. Anterior acestui rol a ocupat poziția de Manager Financiar începand cu 2012. Ea s-a alăturat echipei APT în anul 2005 și și-a dezvoltat constant cariera pas cu pas caștigat o întelegele aprofundată a pieței de resurse umane.
Raluca AnghelTemps Staffing BU Manager
Cu o experiență de peste 15 ani în Resurse Umane, Raluca s-a alăturat Grupului APT în urmă cu 4 ani, debutând în poziția de Payroll Specialist. Implicarea și cunoștințele acumulate au contribuit la dezvoltarea ei profesională, iar începând cu anul 2017 ocupă funcția de Payroll Manager.
Cristina MihociChief Accountant
Cristina și-a început cariera în domeniul Financiar acum mai bine de 10 ani într-o companie de consultanță contabilă. După 3 ani, în anul 2012, s-a alăturat echipei APT în funcția de contabil, iar de la acel punct și-a dezvoltat cariera pas cu pas în acest domeniu.
A absolvit Academia de Studii Economice din Iași în 2007 în domeniul Economic și începând cu anul 2016 este expert contabil și membru al asociației CECCAR.
Simona Dobre
Simona DobreHead of Outsourcing
Simona ocupa poziția de Head of Outsourcing începand cu anul 2009 și are o experiență de peste 14 ani în toate ariile conectate cu resursele umane: recrutare, comunicare și diversitate, inducție și training, programe de dezvoltare, managementul performanței, documentare și raportarea procedurilor de resurse umane și designul proceselor.
Razvan ZglobiuHead of Sales and Talent Acquisition
Răzvan are o experiență de peste 10 ani în vânzări B2B, dintre care 8 ani în industria outsourcing HR. Începând cu ianuarie 2021 el ocupă poziția de Head of Sales and TA, gestionând echipele noastre de vânzări și de recrutare.
Bogdan Ragalie
Bogdan RagalieRegional Manager Zona Centrală
Bogdan s-a alăturat echipei APT în 2015 ocupând poziția de Manager Regional. Deține o experiență de 11 ani în vânzări destinate clienților corporate și large corporate.
A finalizat facultatea de Finanțe Bănci în București, continuând cu programul de master în Management Financiar Bancar în Brașov.
Lucian Grosu
Lucian GrosuBranch Manager Iași
S-a alăturat echipei APT la jumătatea anului 2018, moment din care contribuie la dezvoltarea regională a sediului APT din Iași. Cu o experiență de aproximativ 3 ani în domeniul resurselor umane a gestionat cu succes proiecte de recrutare și de plasare personal, în volume mari din diferite domenii de activitate precum automotive, industrial, șamd.
Iancu Polverea
Iancu PolvereaRegional Manager Zona de Vest
Iancu s-a alăturat echipei APT în Iulie 2019 și vine cu o experiență de peste 15 ani în domeniul Resurselor Umane. Pe parcursul carierei a coordonat la nivel local și regional atât partea de vânzare cât și activitatea operațională a resurselor umane.

Vrei să ne cunoaștem?

Data processing agreement(*)

Am citit Politica APT privind protecția datelor cu caracter personal si imi exprim consimțământul pentru prelucrarea datelor mele cu caracter personal potrivit Politicii de protecție a datelor

Marketing agreement

Sunt de acord cu prelucrarea si utilizarea datelor mele personale (telefon, e-mail) in scopuri de marketing si plasarea acestora in baza de date.

Consent to e-mail

Sunt de acord sa primesc informatii de marketing pe adresa mea de e-mail cu privire la produsele si serviciile oferite.