DESPRE NOI 2019-02-19T11:38:53+00:00

Noi suntem APT

Am pornit la drum in 1994 ca una dintre primele companii de servicii de resurse umane din România. De-a lungul anilor, am evoluat in mod natural si ne-am extins aria de servicii si de competenta pentru a tine pasul cu provocarile unui mediu de afaceri in continua schimbare si pentru a satisface cerintele din ce in ce mai sofisticate ale clientilor nostri.

Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.

Echipa noastra

Sorina Donisa
Sorina DonisaCEO
Sorina are o experienta de peste 20 de ani in domeniile Resurse Umane, Financiar si Consultanta si ocupa pozitia de CEO al APT Resources & Services incepand cu 2010. Ea s-a alaturat echipei APT in 1998 in pozitia de Contabil Sef, si chiar daca a inceput in rolul de coordonare al departamentului financiar, de-a lungul anilor a coordonat si dezvoltat in APT o puternica linie de afaceri in Resurse Umane.
Cornel Apostol
Cornel ApostolOperations Director
Cornel are o experienta de peste 20 de ani in domeniile Resurselor Umane si Financiar. El ocupa pozitia de Director Operational al APT incepand cu Martie 2017, iar anterior a ocupat pozitia de CFO incepand cu anul 2012 si a coordonat liniile de afaceri de munca temporara si payroll in APT. El s-a alaturat grupului APT in 2002 si si-a dezvoltat constant cariera preluand coordonarea diverselor linii de afaceri din APT.
Mirela Marin
Mirela MarinCFO
Mirela are o experienta de peste 15 ani in domeniul Finante si Contabilitate si mai mult de 9 ani in management si consultanta financiara ocupand pozitia de CFO al APT Resources & Services incepand cu Septembrie 2017. Anterior acestui rol a ocupat pozitia de Manager Financiar incepand cu 2012. Ea s-a alaturat echipei APT in anul 2005 si si-a dezvoltat constant cariera pas cu pas castigat o intelegele aprofundata a pietei de resurse umane.
Marian Patrascu
Marian PatrascuHead of Sales and Talent Acquisition
Marian s-a alaturat grupului APT in 2018 si este cel mai nou membru al echipei de management. Pasionat de resurse umane, trenduri de afaceri, tehnologie si inovatie, Marian are o experienta de peste 12 ani in domeniul resurselor umane, dintre care 10 in cadrul companiilor de resurse umane internationale unde a coordonat activitatea de vanzari si operatiunile de resurse umane.
Raluca Anghel
Raluca AnghelPayroll Manager
Cu o experienta de peste 15 ani in Resurse Umane, Raluca s-a alaturat Grupului APT in urma cu 4 ani, debutand in pozitia de Payroll Specialist. Implicarea si cunostintele acumulate au contribuit la dezvoltarea ei profesionala, iar incepand cu anul 2017 ocupa functia de Payroll Manager.
Cristina Mihoci
Cristina MihociChief Accountant
Cristina si-a inceput cariera in domeniul Financiar acum mai bine de 10 ani intr-o companie de consultanta contabila. Dupa 3 ani, in anul 2012, s-a alaturat echipei APT in functia de contabil, iar de la acel punct si-a dezvoltat cariera pas cu pas in acest domeniu.
A absolvit Academia de Studii Economice din Iasi in 2007 in domeniul Economic si incepand cu anul 2016 este expert contabil si membru al asociatiei CECCAR.
Bogdan Ragalie
Bogdan RagalieRegional Manager APT Brasov
Bogdan s-a alaturat echipei APT in 2015 ocupand pozitia de Manager Regional. Detine o experienta de 11 ani in vanzari destinate clientilor corporate si large corporate.
A finalizat facultatea de Finante Banci in Bucuresti, continuand cu programul de master in Management Financiar Bancar in Brasov.
Stefana Dragomir
Stefana DragomirRegional Manager APT Timisoara
Stefana s-a alaturat echipei APT in august 2018 ocupand pozitia de Manager Regional. Detine o experienta de peste 20 ani in vanzari destinate clientilor persoane fizice si juridice, in domenii de activitate precum sanatate, asigurari, bancar si resurse umane. De-a lungul timpului a ocupat pozitii de management si de coordonare in domeniile mai sus amintite.
Lucian Grosu
Lucian GrosuBranch APT Iasi
S-a alăturat echipei APT la jumătatea anului 2018, moment din care contribuie la dezvoltarea regională a sediului APT din Iași. Cu o experiență de aproximativ 3 ani în domeniul resurselor umane a gestionat cu succes proiecte de recrutare și de plasare personal, în volume mari din diferite domenii de activitate precum automotive, industrial, samd.
Simona Dobre
Simona DobreHead of Outsourcing
Simona ocupa pozitia de Head of Outsourcing incepand cu anul 2009 si are o experienta de peste 14 ani in toate ariile conectate cu resursele umane: recrutare, comunicare si diversitate, inductie si training, programe de dezvoltare, managementul performantei, documentare si raportarea procedurilor de resurse umane si designul proceselor.
Anca Buruiana
Anca BuruianaVolume Recruitment Team Leader
Anca activeaza in domeniul recrutarii de peste 3 ani, castigand experienta in practica de resurse umane in sectorul BPO. Are studii superioare in domeniul Administrarii Afacerii si un master in Resurse Umane, dar este interesata activ de dezvoltarea continua in acest domeniu prin participarea la diverse cursuri si conferinte.

Vrei sa ne cunoastem?

Data processing agreement *

Am citit Politica APT privind protecția datelor cu caracter personal si imi exprim consimțământul pentru prelucrarea datelor mele cu caracter personal potrivit Politicii de protecție a datelor

Marketing agreement

Sunt de acord cu prelucrarea si utilizarea datelor mele personale (telefon, e-mail) in scopuri de marketing si plasarea acestora in baza de date.

Consent to e-mail

Sunt de acord sa primesc informatii de marketing pe adresa mea de e-mail cu privire la produsele si serviciile oferite.